Yenişehir »

Ezineli Kadınlar Özgecan Aslan İçin Yürüdü

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde CHP Kadın Kolları, Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için yürüdü

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde CHP Kadın Kolları, Mersin’in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için yürüdü
Zübeyde hanım meydanında toplanan kadın kolları üyeleri burada bir basın açıklaması yaptılar. CHP Ezine Kadın Kolları Başkanı Bircan Ergin ve Serap Ertürk yaptıkları açıklamada, “Bir kadın cinayetine daha şahit olduk. Ülkemizde kadın cinayetleri her geçen gün vahim durumlara ulaşıyor. Buna artık bir son verilmeli. Son olması için var gücümüzle mücadele edeceğiz” dediler.
Yapılan açıklamanın ardından kadınlar, Özgecan için ilçe sokaklarında yürüdüler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.