Yenişehir »

Bayan Polis Kansere Yenik DÜştü

Samsun’da 36 yaşındaki emekli bayan polis kansere yenik düştü.

Samsun’da 36 yaşındaki emekli bayan polis kansere yenik düştü.
Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görev yaparken yakalandığı kanser hastalığı sonucu 2013 yılında malulen emekli olan evli 2 çocuk annesi Özlem Demirkapan, kansere yenik düşerek Atakum ilçesindeki evinde hayatını kaybetti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Nadir Demirkapan’ın eşi olan Özlem Demirkapan’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi meslektaşlarını ve yakınlarını gözyaşına boğdu.
Özlem Demirkapan, bugün Çarşamba ilçesi Dikbıyık Otluk Mahallesi’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze törenine Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu personeli, Demirkapan ailesi ve yakınları katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.