Yenişehir »

Beyoğlu Belediyesi'nden 7/24 Kar Mesaisi

İstanbul’da kar yağışı etkisini sürdürürken Beyoğlu Belediyesi kar yağışıyla ve buzlanmayla birlikte meydana gelen olumsuzlukları yaptığı çalışmalarla engelledi.

İstanbul’da kar yağışı etkisini sürdürürken Beyoğlu Belediyesi kar yağışıyla ve buzlanmayla birlikte meydana gelen olumsuzlukları yaptığı çalışmalarla engelledi.
Kar yağışının başlamasından önce tüm hazırlıklarını tamamlayan Beyoğlu Belediyesi’nin kar temizleme ve tuzlama çalışmaları yağışla birlikte başladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin 45 mahallesinde kar yağışının etkilerini azaltmak için gece boyu ve sabah saatlerinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürdü.
HASTANE, YAYA VE ARAÇ YOLLARI AÇIK TUTULUYOR
Bu çalışmalar neticesinde, Beyoğlulular ve ilçeye gelenler karın beyaz güzelliğinin keyfini çıkarma fırsatı buldu. Taksim Meydanı’ndan Tünel’e kadar İstiklal Caddesi’ni karlardan temizleyerek yayaların rahat yürüyebilmesi sağlandı. İlçedeki tüm hastanelerin yaya ve araç yolları da yapılan tuzlama çalışmalarıyla açık tutuldu. Beyoğlu’nun merdivenleri de unutulmadı ve kardan temizlenerek halkın iniş çıkışlarını rahat yapmaları sağlandı.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların mağdur olmamaları konusunda Beyoğlu’nda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, 7/24 çalışan karla mücadele ekiplerine 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.