Yenişehir »

Kırklareli'nde Ağaç Budama Çalışmaları Devam Ediyor

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin çeşitli yerlerinde ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin çeşitli yerlerinde ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor.
Kırklareli Belediyesi, sorumluluk alanındaki park, refüj, kavşak ve kent girişindeki ağaçların kışlık bakımını yapmaya devam ediyor. Son olarak Fevzi Çakmak Caddesi’nde ağaç budamalarının devam ettiğini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, budama şeklinin ağaçların cinsine göre gerçekleştirildiğini söyledi.
Ağaç budama çalışmalarındaki temel amaçlarının, ağaçların daha sağlıklı, daha kuvvetli ve dengeli bir gelişim gösterebilmelerini sağlamak olduğunu belirten Başkan Kesimoğlu, budamaların ağaçları gençleştirdiğini, canlandırdığını ve dolayısıyla büyüme güçlerini artırdığını söyledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.