Yenişehir »

Satranç Şampiyonlarından Vali Demirtaş'a Ziyaret

23-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen Tuna Sargınalp ile Mehmet Emir İnceyol, beraberinde Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Osman Bulut ve aileleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret e..


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

23-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen Tuna Sargınalp ile Mehmet Emir İnceyol, beraberinde Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Osman Bulut ve aileleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Minik Şampiyonları ve ailelerini makamında kabul eden Vali Mahmut Demirtaş, “Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında dereceye girerek milli takıma seçilen Tuna ve Mehmet Emir’i tebrik ederek, minik yavrularımız Antalya’da yapılan satranç şampiyonasında ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Çocuklarımızın derslerinin yanında zihni ve hayal kurma gücünü geliştirici böyle etkinliklerle ilgilenmesi memnuniyet verici. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.