Yenişehir »

Bursa Yönüne Transit Geçiş Verildi

Yalova Belediyesi, Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde düzenleme yaparak Bursa yönüne transit geçiş verdi.

Yalova Belediyesi, Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde düzenleme yaparak Bursa yönüne transit geçiş verdi.
Dörtyol trafiğini rahatlatmak maksadıyla yapılan değişiklikleri yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vefa Salman, “Çavuşdayı Kavşağı olarak bilinen Şehit Ömer Faydalı Bulvarı ile Bursa-İzmit kara yolu kavşağında trafik yoğunluğu had safhadaydı. Şehir içinde yer alan Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’nda trafik yoğunluğu ve trafik akışı yönünden sıkıntılar yaşanıyordu. Yeni çevre yolu yapılıncaya kadar ulaşım ile ilgili projelerimizi hayata geçiriyoruz. Cadde üzerinden gelen araçların transit olarak kontrollü şekilde Bursa yoluna dâhil olmaları için yaptığımız bu düzenleme ile Bursa istikametine gidecek olan araçların ışığa takılmadan trafik akışını sağladık" dedi.
Şehit Ömer Faydalı Caddesi’nde yapılan düzenleme ile trafik sıkışıklığını bir nebze de olsa çözeceklerini vurgulayan Salman, “Küçük araç sürücülerimiz Şehit Ömer Faydalı Bulvarı, Bahçıvan Sokak, Emre Sokak, Veda Sokak güzergâhını takip ederek, Bursa yoluna ulaşacaklar. Kamyon, kamyonet ve büyük araçların trafik ışığını takip etmeleri ile trafik rahatlayacak. Sürücülerimizin bu kurala riayet etmelerini bekliyorum. Yeni kavşak düzenlememizin güzel Yalova’mıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.