Yenişehir »

Yahyalı Belediyesinden Karla Mücadele Ekiplerine Baklava İkramı

Yahyalı’da şiddetini artıran kara karşı Yahyalı Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun bir mücadele veriyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yahyalı’da şiddetini artıran kara karşı Yahyalı Belediyesi karla mücadele ekipleri yoğun bir mücadele veriyor.
Yahyalı İlçe merkezi ve mahallelerinde 50 santimetreye yaklaşan kar kalınlığının hayatı olumsuz etkilememesi için Yahyalı Belediyesinin oluşturduğu karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün Ankara’da olması sebebiyle başkanlığa vekalet eden Belediye Meclis Üyesi Merve Sarıoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Keçibaş ve Ramazan Yapıcı ile birlikte ilçede çalışmalarını devam eden karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alıp, ekiplere baklava ikram ettiler.
Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kapanan cadde ve mahalle yollarını ulaşıma açtıklarını aktaran Merve Sarıoğlu, şunları söyledi; “ Belediyemize gelen talepleri de dikkate alarak kapanmış yolları en kısa sürede açıyoruz. Zorlu kış şartlarıyla mücadelemiz sürekli devam ediyor. Yüksek mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kardan olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Yahyalı Belediyesi olarak oluşturduğumuz 50 personel ve 10 araçlık acil müdahale ekiplerimiz ilçemizin her noktasında çalışıyor. Ekiplerimiz kar küreme araçları, yükleyici iş makinesi ve greyderler ile kapanan yolları açıyor. İnsanlarımızı mağdur olmaması için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.