Yenişehir »

Ağrı'da, sandıkla gömülmüş ceset bulundu

Ağrı'da, sandıkla gömülmüş ceset bulundu


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ağrı'da, sandıkla gömülmüş ceset bulundu

- Doğubayazıt ilçesinde 3 gün önce kaybolan kişinin cesedi, kullanılmayan bir evin odasında sandık içerisinde, gömülmüş vaziyette bulundu

(Fotoğraflı)

AĞRI - Doğubayazıt ilçesinde 3 gündür haber alınamayan kişinin cesedi, boş bir evde tahta sandık içerisine konularak, gömülmüş halde bulundu.

Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç gündür haber alınamayan Ferhat Tanrıkulu'nun (28) bulunması için arama çalışması başlattı.

Bir ihbarı değerlendiren emniyet ekipleri, Hürriyet Mahallesi Yaprak Sokağı'nda kullanılmayan boş bir evde yaptıkları aramada, Tanrıkulu'nun cesedini özel bir sandık içerisinde odaya gömülü halde buldu.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Tanrıkulu'nun cesedi, Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Muhabir: Orhan Güngör
Yayınlayan: Ebubekir Gülüm


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.