Yenişehir »

Karısına Fuhuş Yaptırtığı İddia Edilen Şahıs Gözaltına Alındı

Adana’da eşine fuhuş yaptırdığı ileri sürülen şahıs gözaltına alındı.

Adana’da eşine fuhuş yaptırdığı ileri sürülen şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan 4 ay önce cezaevinden çıkan Selami T. (25) 1.5 yıl önce evlendiği eşi Meryem T.’ye (34) "Fuhuş yap para kazanalım, böylece ikimize de bakarsın" dedi.
Kocasının bu teklifini önce kabul etmeyen kadın, daha sonra fuhuş yapmaya başladı. Genç kadını kocası motosikletiyle otoyola götürüp burada 40 lira karşılığında fuhuş yaptırmaya başladı. Bu durumu öğrenen polis operasyon yaparak karı kocayı suçüstü yakaladı.
Kadın, kocasının kendine zorla fuhuş yaptırdığını, yapmadığı zaman şiddet uyguladığını ileri sürdü. Koca ise karısına fuhuş yaptırmadığını, fuhuş yaptığını öğrenince ondan ayrı yaşamaya başladığını ileri sürdü.
Selami T. eşine fuhuş yaptırmak ve fuhuşa aracı olmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.