Yenişehir »

Hüyük'te Lise Öğrencileri Almanya Yolcusu

Konya’nın Hüyük ilçesinde öğrenim gören bir grup lise öğrencisi, öğretmenleriyle birlikte bir proje kapsamında faaliyetlere katılmak üzere Almanya’ya uğurlandı.

Konya’nın Hüyük ilçesinde öğrenim gören bir grup lise öğrencisi, öğretmenleriyle birlikte bir proje kapsamında faaliyetlere katılmak üzere Almanya’ya uğurlandı.
Hüyük Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen “Otistik çocuklarda farklı terapi yöntemleri ve su içi etkinlikleriyle iletişim” adlı proje çerçevesinde, lise öğrencileri çeşitli faaliyetlere katılmak üzere Almanya’nın Augsburg kentine hareket etti.
Projede ortak kurum olan İmrenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden de öğrencilerin yer aldığı proje çerçevesinde 20 öğrenci Almanya’ya uğurlandı. Lise öğrencilerinin söz konusu şehirde 14 gün süreyle staj etkinliklerinde bulunacağı kaydedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.