Yenişehir »

Kütahya'da İş Yerinden Hırsızlık

Kütahya’da bir iş yerine giren hırsızlar, kasada bulunun yaklaşık 10 bin TL para ile bir miktar tesbih ve gümüş yüzük çalarak kayıplara karıştı.

Kütahya’da bir iş yerine giren hırsızlar, kasada bulunun yaklaşık 10 bin TL para ile bir miktar tesbih ve gümüş yüzük çalarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Paşam Sultan Mahallesi Ulu Cami Caddesi üzerinde İdris Yıldız’ın sahibi olduğu işyerinin ahşap çatısı kırarak içeriye gidildi.
Sabah iş yerine gelen İdris Yıldız, kasada bulunan yaklaşık 10 bin TL para ile bir miktar tesbih ve gümüş yüzüklerinin çalındığı fark edince durumu polise bildirdi.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu iş yerinde incelemede bulundu ve hırsıza ait iz ve delil aradı.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.(EFE)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.