Yenişehir »

Irak Sınırında Askere Taciz Ateşi

Genelkurmay Başkanlığı, Irak sınırında güvenlik güçlerine taciz ateşi açan bölücü terör örgütü yanlısı gruba anında karşılık verildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Irak sınırında güvenlik güçlerine taciz ateşi açan bölücü terör örgütü yanlısı gruba anında karşılık verildiğini açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından; Şırnak’ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü Salatalıkpınarı Mevkiinde keşif/gözetleme ve pusu/dinleme faaliyeti icra eden unsurlara Gülyazı Karaçalı bölgesinde, sınırın Irak tarafından taciz ateşi açıldığı belirtilerek, "Açılan taciz ateşine, Beyaz Tepe Üs Bölgesinde bulunan hafif ve ağır silahlarla anında karşılık verilmiştir. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri kesilmiş olup, olay esnasında herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir" denildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.