Yenişehir »

Bitlis'te 1 Milyon Tl Değerinde Kaçak Ceviz İçi Ele Geçirildi

Bitlis’te, jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda piyasa değeri 1 milyon TL tutarında olan 20 ton 660 kilogram kaçak ceviz içi ele geçirildi.

Bitlis’te, jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda piyasa değeri 1 milyon TL tutarında olan 20 ton 660 kilogram kaçak ceviz içi ele geçirildi.
Bitlis Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, yol kontrol ve arama faaliyeti yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bir TIR’ı durdurduğu belirtildi. Ekiplerin, TIR’ın dorse kısmında yaptıkları aramada, yurda yasadışı yollarla getirildiği belirlenen 20 ton 660 kilogram kaçak ceviz içi ele geçirdiği ifade edilen açıklamada, olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin ise adliyeye sevk edildiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.