Yenişehir »

Antalya'da Fuhuş Operasyonu

Antalya’da fuhuş yaptıkları ileri sürülen 13 yabancı uyruklu kadın ile ''zorla fuhuş yaptırdıkları'' iddia edilen 11 şüpheli, polisin yaptığı operasyon gözaltına alındı.

Antalya’da fuhuş yaptıkları ileri sürülen 13 yabancı uyruklu kadın ile "zorla fuhuş yaptırdıkları" iddia edilen 11 şüpheli, polisin yaptığı operasyon gözaltına alındı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, alınan bir ihbarın ardından kent merkezinde fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen şüphelileri takibe aldı. 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından iki gün önce sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basıldı. Operasyon kapsamında, 17 otel, 1 ev ve 8 otomobile baskın yapıldı. Baskında fuhşa zorlandıkları iddia edilen, 2 Ukrayna, 5 Moldova 1 Türkmenistan ve 5 Kırgızistan uyruklu olmak üzere toplam 13 kadın gözaltına alındı. Kadınları fuhşa zorladıkları öne sürülen 11 şüphelinin ise işlemlerinin sürdüğü belirtildi. 13 yabancı uyruklu kadın ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.