Yenişehir »

Beşiktaş'ın Galibiyet Sevinci Sokaklara Taştı

Beşiktaş UEFA kupasındaki rakibi Liverpool maçını penaltılarda 5-4 geçerken taraftarlar Edirne’de sokaklara döküldü.

Beşiktaş UEFA kupasındaki rakibi Liverpool maçını penaltılarda 5-4 geçerken taraftarlar Edirne’de sokaklara döküldü.
Beşiktaş taraftarları Edirne I. Murat Mahallesinde Zübeyde Hanım Mahallesinde araçlarıyla uzun konvoylar oluşturdu. Taraftar parkından başlayan konvoy, sokakta hayat var caddesine kadar uzun kuyruklar oluştururken, araç sürücüleri kornalarıyla galibiyet ve tur sevincini yaşadı. Maçın ardından yaya şeklinde ellerinde bayraklarını alan Beşiktaşlı taraftarlar sokaklara dökülerek büyük coşku yaşadı.
Sık sık araçları durdurarak tezahürat yapan taraftarlar Beşiktaş’ın yanı sıra diğer takımların taraftarları da bu sevinci paylaştı. Beşiktaş’ın Liverpool ile daha önceki yıllara dayanan hesaplaşması nedeniyle gecenin geç saatlerine kadar Edirne şehir merkezinde kutlamalar sürdü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.