Yenişehir »

AK Parti'de Temayül Yoklaması

AK Parti Kilis İl Başkanlığı’na başvuran 19 milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına yapıldı.

AK Parti Kilis İl Başkanlığı’na başvuran 19 milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına yapıldı.
Temayüle AK Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Katsal, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ile Kadın Kolları MYK üyesi Ümmü Gülsüm Avcı, özlemci olarak katılırken, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak ile AK Partililer ile Kilis milletvekili aday adayları katıldı.
AK Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar gereği eski il başkanları, milletvekilleri ile teşkilatta görev yapmış olanlar temayül yoklamasına katılamıyor. 26 milletvekili aday adaylığı için başvuru yapılırken, temayül yoklamasına 19 kişi katılıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.