Yenişehir »

Başkan Savaş'tan Acılı Aileye Destek Sözü

Manisa’nın Selendi ilçesinde, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen ve sokakta kalan aileye, Selendi Belediye Nurullah Savaş destek sözü verdi.

Manisa’nın Selendi ilçesinde, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evleri kullanılmaz hale gelen ve sokakta kalan aileye, Selendi Belediye Nurullah Savaş destek sözü verdi.
Selendi ilçesi Çamyayla Mahallesinde, Nurullah Öz’e ait evde 26 Şubat tarihinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın, evi kullanılamaz hale getirdi. Evde bulunan iki engelli çocuk ise yangından son anda kurtarıldı. Aile, yangının yaralarını sarmaya çalışırken, geçici süreyle Nurullah Öz ve ailesi kendi babasının evine yerleşti. Öte yandan, Selendi Belediye Nurullah Savaş da, aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yangında can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Savaş, ailenin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını bildirdi. Nurullah Savaş, ziyarette, yeni bir ev yapılacağını da sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.