Yenişehir »

Erzincan'da 26 Bin 162 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erzincan’da 26 bin 162 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Erzincan’da 26 bin 162 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Ağrı ilinden Erzincan iline kaçak sigara götürüleceği bilgisinin alınması üzerine harekete geçen ekipler, Tercan ilçesi Yollarüstü köyü D-100 karayolunda, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan yol kontrolünde, iki araçta piyasa değeri yaklaşık 75.000 TL olan 26 bin 162 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Yakalanan şüpheliler C. Savcısının talimatıyla ifadelerinin alınmasına müteakip adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.