Yenişehir »

Ölen kişinin evini soydu taziye çadırında yakalandı

Ölen kişinin evini soydu taziye çadırında yakalandı

Ölen kişinin evini soydu taziye çadırında yakalandı

- Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik kazasında ölen kişinin evinden hırsızlık yapan zanlının kimliği güvenlik kamerasından tespit edildi

- Ölen kişinin yakınları tarafından bir tanıdık aracılığıyla taziye çadırına davet edilen zanlı çadıra gelince darp edildi

(Görüntülü)

MERSİN - Tarsus ilçesinde trafik kazasında ölen kişinin evine hırsızlık için giren zanlı, güvenlik kamerasından tespit edilip taziye çadırına davet edildi. Davet üzerine çadıra gelen zanlı yakalanıp darp edildi.

Alınan bilgiye göre, 22 Şubat'ta Gülek Boğazı mevkisinde demir yüklü tıra arkadan çarpan pikapta hayatını kaybeden Gökhan Dal'ın (36) evine hırsız girmesi üzerine ekipler çalışma başlattı.

Evdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlının cezaevi firarisi E.H.D (24) olduğunu belirledi. Polis ekipleri şüpheliyi ararken, görüntüleri izleyen Dal'ın yakınları da zanlıyı bir tanıdığı aracılığıyla taziye çadırına davet etti.

Davet üzerine çadıra gelen zanlı darp edildi. Olaydan sonra Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan zanlı burada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Zanlının evinde yapılan aramada ise Dal'ın eşine ait 4 adet cep telefonu, 1 adet dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ve okul çantası bulundu.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Muhabir: Ahmet Can ERDOGAN
Yayınlayan: İsmail İçer


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.