Yenişehir »

'anaerkil Komedi' Çukurhisar'da Sahnelendi

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Anaerkil Komedi” adlı oyun Çukurhisar Beldeevi’nde sahnelendi.

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Anaerkil Komedi” adlı oyun Çukurhisar Beldeevi’nde sahnelendi.
Genel Sanat Yönetmenliğini Hafize Erdoğan’ın yaptığı, ses ve ışıkta Zeynep Kayamaz’ın görev aldığı oyun halk kültüründe gelin kaynana çekişmesini konu alırken gelinin toplumsal sahnede değişen rolleri oyunda mizahi bir dille sergileniyor.
Tepebaşı Belediyesi Çukurhisar Beldeevi’nde büyük beğeni ile izlenen “Anaerkil Komedi” oyunu sonrası Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Bolat, Çukurhisar’da artık daha fazla etkinliğin halkla buluşacağını belirterek, Çukurhisarlılara planlı başka bir programı sebebi ile etkinliğe katılamayan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın selamını iletti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.