Yenişehir »

Ak Partili Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Sarayını Gezdi

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları üyeleri, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ziyaret etti. AK Partili kadınlara, Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş eşlik etti.

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları üyeleri, Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ziyaret etti. AK Partili kadınlara, Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş eşlik etti.
AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da çeşitli temaslarda bulundular. AK Parti Kadın Kolları’na AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Milletvekili Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir’de eşlik etti. Haziranda yapılacak genel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na geçeceği konuşulan Mehmet Daniş, Saray ziyaretinde kadın kollarına eşlik etti. AK partili Kadınlar, İsmail Kaşdemir ile birlikte TBMM Genel Kurulu’na da katılma fırsatı buldular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.