Yenişehir »

Gençlerden Yardıma Muhtaç Ailelere Gıda Yardımı

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından toplanan gıda kolileri fakir ailelere dağıtılıyor.

Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından toplanan gıda kolileri fakir ailelere dağıtılıyor.
Konu ile ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin, ’Açlığa çare olabilirsin’ projesi kapsamında Siirt’te AVM ve birçok markette, yardım yapılması düşüncesiyle bıraktıkları boş kolilere gıda yardımı yapıldığını söyledi. Tekin, "Projemiz süreklilik arz ettiği için yıl sonuna kadar devam edecek. 2 ay önce başlattığımız bu proje ile boş kolileri AVM marketlere bıraktık. Burada gerek market sahipleri gerekse vatandaşlarımız projeye destek çıkarak yaklaşık 100 koli gıda yardımı yaptı. Gençlik Merkezi’miz tarafından aldığımız bu yardımları tespit ettiğimiz 60 yoksul aileye evlerine götürerek dağıtacağız. Desteklerinden ötürü hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.