Yenişehir »

Bafra'da Çeltik Tanıtım Toplantısı

Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan başkanlığında ’çeltik’ konulu bir toplantı yapıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun’un Bafra İlçe Kaymakamı Halis Arslan başkanlığında ’çeltik’ konulu bir toplantı yapıldı.
Toplantıda yapılan konuşmalar arasında sofraları süsleyen başta pilav ve sütlaç olarak tüketilen Bafra pirincinin kalitesinin tüm yurt içi ve yurt dışına tanıtılması gerektiği vurgulandı. Bafra çiftçisinin emeği ve alın teri olan pirinci tanıtan bir proje hazırlanmasına karar verildi.
Toplantıda “Bafra’nın diğer tarım ürünlerinde kalitesini gösterdiği gibi pirinciyle de ünlülüğünü kanıtlaması gerekir” görüşü benimsendi. Toplantı sonunda eğitim, öğretim ve belgesel türünde hazırlanan, çeltiğin tarladan sofralara gelişinin tüm aşamaları, üreticinin yaşadığı zorluklar, yetkililerin çalışmaları, tüketici memnuniyeti içeriklerini anlatan Bafra pirinci adlı 3 dakikalık bir video izlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.