Yenişehir »

Esire Termal Turizm Merkezi'nde Soğuk Su Sondaj Çalışmaları Tamamlandı

Hisarcık Belediyesi tarafından Esire Termal Turizm Merkezi’nde başlatılan soğuk su sondaj çalışmalarının tamamlandı bildirildi.

Hisarcık Belediyesi tarafından Esire Termal Turizm Merkezi’nde başlatılan soğuk su sondaj çalışmalarının tamamlandı bildirildi.
Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Esire Termal Turizm Merkezi alanında 4 gün önce başlatılan sondaj çalışmalarının tamamlandığını belirterek,” Termal Turizm Merkezi alanındaki tesislerinde kullandığımız mevcut soğuk su yeterli değildi. Bu nedenle başlattığımız soğuk su sondaj çalışmalarımız neticesinde 100 metreye kadar inerek saniyede 6 litre debiye sahip suya ulaştık. Bu suyu belediye olarak Esire Termal Turizm Merkezi alanındaki mevcut tesislerin ve ileriki dönemlerde hayata geçireceğimiz termal tesislerin soğuk su ihtiyacını karşılamakta kullanacağız” diye konuştu.(MA-EFE)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.