Yenişehir »

Siirt'te Sağlık Filosuna 8 Ambulans Eklendi

Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt’te tahsis edilen 8 adet ambulansın dağıtım töreni düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı tarafından Siirt’te tahsis edilen 8 adet ambulansın dağıtım töreni düzenlendi.
Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Sağlık Müdürü Serkan Aslan, Ak Parti İl Başkanı Özgür Çalapkulu, Ticaret Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu’nun katılımıyla sağlık müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törende konuşan Vali Tutulmaz, sağlıkta yapılan iyileşmelerin kendini hissettirdiğini söyledi. İl Sağlık Müdürü Serkan Aslan ise, 2002 yılında Siirt’te 4 olan ambulansı sayısının, Sağlık Bakanlığı’ndan bu hafta içinde gönderilen 8 yeni ambulansla birlikte 41’e ulaştığını söyledi. Bugün yapılan törenle ambulanslardan 5 tanesinin ilçelere dağıtılacağını belirten Aslan, “Siirt Sağlık Müdürlüğü olarak şuan il merkezinde 15 adet acil yardım ve acil sağlık istasyonu ile hizmet verilmektedir. Bize tahsis edilen 8 ambulans ile beraber 41 adet ambulansımız ve 150’den fazla acil sağlık hizmetlerinde çalışan ATT, Paramatik, şoför ve diğer meslek gruplarına ait arkadaşlarımız ile Siirt halkına hizmet ediyor” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından anahtar teslimi yapılan ambulanslardan Eruh, Kurtalan, Şirvan, Baykan ve Pervari ilçelerine birer tane gönderilirken, geri kalan 3 ambulans ise İl Sağlık Müdürlüğü hizmetine alındı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.