Yenişehir »

Agah Bursalı Ormanı'na Düzenleme

Agah Bursalı Kreşi Hatıra Ormanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ormanın ilçenin nefes alabileceği bir alan haline getirileceğini söyledi.

Agah Bursalı Kreşi Hatıra Ormanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ormanın ilçenin nefes alabileceği bir alan haline getirileceğini söyledi.
Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde çöp ve molozlardan arındırılan Agah Bursalı Mudanya Kreşi Hatıra Ormanı’nda incelemelerde bulundu. Ormanın yaklaşık 7 dönümlük alana sahip olduğunu belirten Türkyılmaz, “Daha önce çöp ve molozlarla dolu, ağaçları bakımsız, çevre düzeni yapılmamış olan bu alanı tertemiz yaptık. Agah Bursalı Mudanya Kreşi Hatıra Ormanı’na toplam 150 fidan dikerek, burayı Mudanyalıların nefes alabileceği mesire alanı haline getireceğiz. Yaz aylarında Mudanyalılar burayı piknik, yürüyüş ve seyir alanı olarak kullanabilecek” dedi.
Başkan Türkyılmaz, inceleme gezisinin ardından Park ve Bahçeler Müdürü Okan Belen ve ekibiyle birlikte çam fidanı dikti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.