Yenişehir »

Usulsüz dinleme soruşturması

Usulsüz dinleme soruşturması


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Usulsüz dinleme soruşturması

- Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının usulsüz dinleme iddialarına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, AK Parti'li Şener ve Külünk ile MHP'li Şandır'ın da aralarında bulunduğu 9 müştekinin ifadesine başvuruldu

ANKARA - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, siyasetçi, gazeteci, emniyet ve yargı mensubu birçok kişinin usulsüz dinlendiği iddialarına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında, 9 kişi "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ile İstanbul Milletvekili Metin Külünk, MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, Başbakanlık Teftiş Kurulu başmüfettişleri Ayşegül Genç ile Yasemin Tuğçe İnan, eski bakanlardan Ufuk Söylemez, Zonguldak Emniyet Müdürü Osman Ak ile Prof. Dr. Ergun Özbudun'un ifadesi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Tekin Küçük tarafından alındı.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
Yayınlayan: Kudret Topçu


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.