Yenişehir »

Zihinsel Çalışma Salonunun Açılışı Yapıldı

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçe merkezinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulundaki Zihinsel Çalışma salonunun açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçe merkezinde bulunan Zübeyde Hanım Anaokulundaki Zihinsel Çalışma salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Açılışa Kaymakam Eyüp Fırat, Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Kaymakam Eyüp Fırat, Zübeyde Hanım Anaokulunun son durumu ile ilgili bilgi aldı. Öğretmenlerle sohbet eden Fırat, öğretmenlerin herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Kaymakam Fırat, “Bugün zihinsel faaliyet odasını açmış bulunmaktayız. Ben hem Milli Eğitim Müdürümüze hem de Zübeyde Hanım Anaokulu müdürümüze teşekkür ediyorum. Amacımız ilçede her anaokuluna böyle bir oda kazandırmaktır. Eğitimci arkadaşlarımızla istişarelerimizde, çocukların zihinsel gelişimine ciddi katkı sağlayacağı kanaatindeyiz. İnşallah Akçakale’mizde bulunan bütün okullarımızda yaygınlaştıracağız. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.