Yenişehir »

CHP'li Üyeleri Temayül İle Milletvekili Adayını Belirliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman’da 18 aday adayı için temayüle yoklaması yapıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman’da 18 aday adayı için temayüle yoklaması yapıyor.
Merkez ilçede 9 sandık, Gölbaşı, Besni ilçelerinde 3, Kahta ilçesinde 2, diğer ilçelerde ise 1 sandık kuruldu. Adıyaman’da 6 bin 700 üye sandık başına gidiyor.
CHP merkez ve ilçelerde kurduğu sandıklar ile tüm üyeler üzerinden aday belirliyor. CHP’ye üyeleri en az 2, en fazla 4 adayı tercih ederek temayülde oy kullanacak.
Kura çekimi sonrasında sırasıyla Selçuk Tabak, Nusret Tunç, Abdurrahman Tutdere, Mehmet Uçar, Fatma Uluğbey, Songül Varki Yıldırım, Zeynal Aslan, Müslüm Aslanoğlu, Zeynal Bakır, Ali Murat Bilgiç, Karip Bozkurt, Bilal Doğan, Mehmet Doğan, Mehmet Karahan, Şevket Köse, Celal Kürkoğlu, Zeynep Saya ve Sıdık Şahin listede yer alacak.
Sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başına giden üyeler, milletvekili adaylarını belirliyor.
CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, çıkan sonuçların bağlayıcı olduğunu belertirek, “Bugün sabah 8.00 ile 17.00 arası gizli oy ile ve tüm üyelerin katılımı milletvekili adayını belirliyoruz. Merkez ilçe ve 8 ilçede sandık kurduk. Üyelerimiz milletvekili adayını belirliyor. 6 bin 700 üyemiz oy kullanacak ve katılım iyi. Aday adaylarına hayırlı olmasını dilerken, seçimin sağlıklı bir şekilde sonuçlandırılmasını temenni ediyoruz. Çıkan sonuca herkes saygı duyacak” dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.