Yenişehir »

Rus muhalif Nemtsov'un öldürülmesi

Rus muhalif Nemtsov'un öldürülmesi


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Rus muhalif Nemtsov'un öldürülmesi

- İki kişi gözaltına alındı

MOSKOVA - Rusya'da muhalif lider ve eski Başbakan Yardımcısı Boris Nemtsov'un öldürülmesiyle ilgili iki şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Başkanı Aleksandır Bortnikov, Rus medyasına yaptığı açıklamda, "Yürütülen çalışmalar sonucunda Nemtsov'u öldürdükleri şüphesiyle Zaur Dadayev ve Anzor Gubaşev gözaltına alınmıştır" dedi.

Bortnikov, konuyla ilgili Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bilgilendirildiğini belirterek, şüphelilerin Kafkas kökenli olduğunu söyledi.

Boris Nemtsov, 27 Şubat gecesi Moskova'da Kremlin Sarayı'na çok yakın bir yerde kimliği bilinmeyen kişiler tarafından kurşunlanarak öldürülmüştü. Nemtsov, son yıllarda Putin karşıtı gösterislere verdiği destek ve muhalif tutumlarıyla öne çıkıyordu.

Muhabir: Hakan Ceyhan Aydoğan
Yayınlayan: Tuğrul Çam


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.