Yenişehir »

Başkan Babaş Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, muhtarlarla bir araya geldi.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, muhtarlarla bir araya geldi.
Başkan Tahsin Babaş, her ay bir araya geldiği mahalle muhtarlarıyla bu ayda Kastamonu Belediyesi yemekhanesinde buluştu.
Muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Babaş, Kastamonu nüfusunun 100 bini geçmesi sebebiyle belediyeye bir müdürlük daha açma izni verildiğini hatırlatarak, belediye bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü’nü kuracaklarını belirtti.
Tahsin Babaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Evliyalar Haftası’nda Kastamonu’ya gelmesi için de girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.
Muhtarların kendisine 24 saat ulaşabileceklerinin altını çizen Başkan Babaş, “Başbakanın yanında olsam bile telefonuma cevap veririm. Ulaşılmayan adam bizden değildir. Ulaşabilirlik belediyeciliğin temelinde yer alır” dedi.
İlerleyen günlerde belli aralıklarla mahallerde halkla buluşma günleri de düzenleyeceklerini anlatan Başkan Babaş, bu halkla buluşma günlerinde vatandaşların sıkıntılarını dinleyeceklerini ve bu meselelere çözüm yolları arayacaklarını kaydetti.
Babaş, “Bizim için halkın ve istekleri önemlidir. Belediyecilik budur” dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.