Yenişehir »

Başkan Ali Acar Ameliyat Oldu

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, hafta sonu geçirdiği rahatsızlık sonucu Ahu Hastanesi’nde başarılı bir safra kesesi ameliyatı oldu.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, hafta sonu geçirdiği rahatsızlık sonucu Ahu Hastanesi’nde başarılı bir safra kesesi ameliyatı oldu.
Edinilen bilgiye göre, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar hafta sonu evinde rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvuran Acar’ın safra kesesinde iltihap tespit edildi. Yapılan tetkiklerin ardından ameliyata alınan Başkan Acar, hastane başhekimi operatör doktor Sahir Ökten başkanlığında bir heyetin gerçekleştirdiği operasyonla sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası gözetim altında tutulan ve dinlenmeye alınan Ali Acar’ın hafta sonunda taburcu edileceği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.