Yenişehir »

Ekmekten Çıkan Jiletle Yaralanan Şahsın Tedavisi Devam Ediyor

Kocaeli’de yediği ekmekteki jiletin yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanması üzerine ağır yaralanan Osman Sarıbuğa’nın tedavisi devam ediyor.

Kocaeli’de yediği ekmekteki jiletin yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanması üzerine ağır yaralanan Osman Sarıbuğa’nın tedavisi devam ediyor.
5 gün önce Kocaeli Darıca’daki işyerinin yanındaki fırından ekmek alarak yiyen Osman Sarıbuğa, ekmeğin içinden çıkan jileti yutunca hastanelik olmuştu. Fark etmeden yuttuğu jiletin yemek borusunu parçalayarak kalbine saplanması üzerine ağır yaralanan Sarıbuğa’nın tedavisine Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediliyor. Yoğun bakımda tedavisi süren Osman Sarıbuğa’nın yakınları ise hastane koridorlarında bekleyişe devam ediyor.
Osman Sarıbuğa’nın amcasının oğlu Caner Sarıbuğa, kuzeninin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve tedavinin devam ettiğini belirtti. Yaralının öksüremediğini ve kusamadığını ifade eden, Caner Sarıbuğa, bu işlemlerin doktorlar tarafından yapıldığını söyledi. Sarıbuğa, Osman Sarıbuğa’nın iyileşmesi için dua ettiklerini ve hastanede iyileşinceye kadar bekleyeceklerini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.