Yenişehir »

Pınarbaşı'nda 2 Ev Yandı

Kastamonu Pınarbaşı ilçesi Yamanlar köyü Geyne mahallesinde çıkan yangında iki ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kastamonu Pınarbaşı ilçesi Yamanlar köyü Geyne mahallesinde çıkan yangında iki ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Hüseyin Gülşen ve Tahir Gülşen’e ait olduğu öğrenilen evlerde çıkan yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi. Yangına Pınarbaşı belediyesi itfaiye ekibi, Pınarbaşı Orman işletmesine ait arazöz ile Azdavay belediyesine ait itfaiye ekibi müdahale etti.
Olay yerinde inceleme yapan belediye başkanı Mehmet Yılmaz, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisinde bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.