Yenişehir »

Kuru Sıkı Silah Kullanılan Kavga Polisi Alarma Geçirdi

Malatya’da iki grup arasında yaşanan ve kuru sıkı silahın kullanıldığı kavga polisi alarma geçirdi.

Malatya’da iki grup arasında yaşanan ve kuru sıkı silahın kullanıldığı kavga polisi alarma geçirdi.
Milli Egemenlik Alt Kavşağında AK Parti Malatya İl Binasının bulunduğu sokakta silahlı kavga ihbarı polisi alarma geçirdi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken kavgada kuru sıkı silahla 6-7 el ateş açan şahıs ise olay yerinden kaçtı. Çevrede büyük kargaşaya neden olan silahlı kavgada polis ekipleri sokağı güvenlik çemberine alırken silahla ateş aşan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yaşanan kavga sırasında taraflara ait bir aracında arka camı satırla vurularak kırılırken olayda kimse yaralanmadı. Kuru sıkı silahla ateş açarak kaçan zanlı B.G. ise yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.
Olayın yaşandığı sokakta bulunan boş kovanlar üzerinde olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaparken, kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.