Yenişehir »

Doğan ''Içinizden Biriyim Hizmet İçin Kararlıyım''

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Doğan, ülkenin onurlu geleceğinin MHP’nin iktidarıyla oluşacağını ifade etti.


@mersinhaber 'i takip et

MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Doğan, ülkenin onurlu geleceğinin MHP’nin iktidarıyla oluşacağını ifade etti.
"Adana’nın kahraman evlatları, aziz hemşehrilerim içinizden biriyim hizmet için kararlıyım" diyerek partililere seslenen Doğan, "12 yıldır ülkemizi kötü yöneten AKP iktidarı, 7 Haziran 2015’de geldikleri gibi gidecektir" dedi. Doğan, şöyle devam etti:
"Her karanlık gecenin sonu aydınlık bir sabahtır. Hepimizin iradesiyle aydınlığa koşalım. Bizimle yürü Türkiye. O mübarek gün gelmektedir. O sensin; aydınlığın kutlu geleceğindir. O gün kargaşanın bittiği kardeşliğin yeniden kurulduğu devletin milletin yeniden dirildiği senin güzel geleceğindir. Kullanma tarihi geçmiş, emperyalizmin ağına düşmüş zavallılardan ülkeyi kurtarma zamanı gelmiştir. 10 milyondan fazla aç insanı doyurduklarını söyleyenler ülkemizi açlığa mahkum ettiklerinin farkında değiller mi acaba? Gençlik iş istiyor onurlu bir gelecek istiyor."
Ülkenin onurlu geleceğinin MHP’nin iktidarıyla olacağını ifade eden Doğan, "Artık ülkemizi her gün karanlığa sürükleyen, işsizliğe mahkum eden, onun bunun gölgesinde ülkeyi yönetmeye çalışan işbirlikçilerden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Oylarımız çok kutsaldır. Devletin bekası, milletin bekası, vatanın bekası için, onurlu bir gelecek için hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi diyelim. Geleceğimiz aydınlık, gazanız mübarek olsun" diye konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.