Yenişehir »

Sarıgöllü Çiftçilerin Talepleri Bakan Eker'e İletildi

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Toy, ağır kış şartlarından dolayı çiftçilerin mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.


@mersinhaber 'i takip et

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Toy, ağır kış şartlarından dolayı çiftçilerin mağdur olmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti.
Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Toy, kış şartlarından dolayı ürünleri zarar gören çiftçilerin taleplerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’e iletildiğini bildirdi. Toy, yaptığı açıklamada, "Öncelikle don afatından zarar gören tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçe tarım müdürlüklerimiz hasar tespiti çalışmalarını bir an önce yapacaklar. Tarım Sigortası bulunanların hasarları eksperler tarafından tespit edilecek. TARSİM yetkilileri ile görüşmelerimizi yaptık. Buradan bir kez daha çiftçilerimize Tarım Sigortalarını düzenli yaptırmalarını öneriyorum. Milletvekillerimiz ve ilçe başkanlarımızla birlikte sayın Bakanımız Mehdi Eker’e taleplerimizi ilettik. Bakanımız gerekli talimatları verdi. Tarım il müdürlüğü ve TARSİM yetkililerinin gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyorum" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.