Yenişehir »

Denizli Tiyatroya Doyacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bir çok etkinlikler hazırladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle bir çok etkinlikler hazırladı.
27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 5 farklı gösterim ile Denizlililerin karşısına çıkacak. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunların ilki "Eyvah Mikroplar Çıldırdı" adlı oyun, 27 Mart Cuma günü saat 10:30 ve 11:30 ’da izleyici ile buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün "Eyvah Mikroplar Çıldırdı" oyununu ardından ise saat 13:00’de Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından "Anhelmus’un Maceraları, Hansel ve Gratel" adlı oyunlar sahnelenecek.
Etkinlikler saat 16:30’da Direklerarası Seyirci Ödülleri ve 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bildirilerinin okunması ile devam edecek. Saat 17:00’de ise Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneleyeceği "Duvarların Ötesi" oyun izleyici ile buluşacak. Saat 20:30’da da Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "3beş8 ve Diğer Şeyler" adlı oyunu sahneleyecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kültür ve sanat etkinliklerini sadece özel günlerde değil ulusal ve uluslararası etkinliklerle de yıl boyu sürdürdüklerini ifade ederek, "27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde hemşehrilerimizin doyasıya tiyatro izlemesi için yoğun bir program hazırladık. Tiyatro hayatın ta kendisidir. Biz de bunu yaşatmak ve daha da artılar katmak için gayret sarf ediyoruz" dedi. Başkan Zolan tüm Denizlilileri ücretsiz olan tiyatro oyunlarını izlemeye davet etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.