Anamur »

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü'nde Temel Afet Bilinci Eğitimi Düzenlendi

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü'nde, afet bilinci eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın "Afete Hazır Türkiye" projesi çerçevesinde verildi. Eğitime katılım oldukça yüksekti ve ilerleyen günlerde uygulamalı bir eğitim yapılması planlandı.

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen 'Temel Afet Bilinci' eğitimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Bu eğitim, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın "Afete Hazır Türkiye- Afete Hazır İş Yeri" projesi kapsamında organize edildi. Eğitimde, doğal afetlerde ilk 72 saatin önemi vurgulandı ve katılımcılara bu süreçte nasıl hareket etmeleri gerektiği anlatıldı. Eğitim sonrası, katılımcıların oldukça ilgili olduğu gözlemlendi. Eğitimin devamında, uygulamalı bir eğitim düzenlenmesine dair karar alındı ve bu konuyla ilgili tarih belirlenecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.