Anamur »

Malatya Yazıhan'da Hırsızlık Şüphelileri 3 Kişi Tutuklandı

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde 7 hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı. Erecek Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlıkta, çeşitli kablolar ve aletler çalındı. Jandarma ekipleri, yapılan ihbarla şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların, farklı mahallelerdeki hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlendi.

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde Erecek Mahallesi'nde 7 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından tutuklandı. İki evde meydana gelen hırsızlık olayında, Niyazi Karakaya ve Fikret Özyiğit’in evlerine giren hırsızlar, 5 metre üçlü kablo, 100 metre makaralı uzatma kablosu, 200 metre elektrik kablosu, bir adet kurbağacık, bahçe makası, çeşitli kablolar, seccade ve paspas gibi eşyaları çalarak kayıplara karıştı. Ev sahiplerinin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine, hızlı bir şekilde olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma, M.K., Y.G. ve G.G. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin, Yazıhan ilçesinde Fethiye, Alican, Hamidiye ve Buzluk mahalleleri ile Hekimhan ilçesi Molla İbrahim ve Girmana mahallelerinde toplam 7 hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri tespit edildi. Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.