Anamur »

Altındağ'da Başkan Tiryaki, OSTİM Heyetini Makamında Ağırladı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürü Adem Arıcı ve ekibini makamında ağırladı. Ziyarette, Altındağ Belediyesi'nin projeleri hakkında bilgi verildi. Başkan Tiryaki, yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaparak, "Hizmet için buradayız" dedi. Ayrıca, heyet Altın Köy Açık Hava Müzesi hakkında da bilgi aldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürü Adem Arıcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında, Altındağ Belediyesi tarafından yürütülen projeler ele alındı. Başkan Tiryaki, misafirlerine ilçeye sunulan hizmetler hakkında bilgi verirken, vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için gerekli tüm adımları atacaklarını belirtti. "Hizmet için buradayız" diyen Tiryaki, Altındağ’ın her geçen gün daha da değer kazandığını ifade etti. Ziyaretin bir parçası olarak OSTİM heyeti, Altın Köy Açık Hava Müzesi projesi hakkında da detaylı bilgiler aldı. Projenin, doğal köy hayatını şehre taşıyarak bölgeye yeni bir soluk kazandıracağına dair olumlu değerlendirmelerde bulunuldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.