Anamur »

Fatsa'da Hacer Yücel Anaokulu'nda Değerler Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Hacer Yücel Anaokulu, değerler eğitimi kapsamında barış ve vatanseverlik temalı bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, öğrenciler çeşitli gösteriler sunarak öğrendiklerini sergiledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan Hacer Yücel Anaokulu, 2015 yılı Mart ayında "Değerler Eğitimi" çerçevesinde bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, çeşitli şube müdürleri ve yerel yöneticiler katıldı. Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Ahmet Kabacı, her ay farklı bir değerin aşılandığını belirtti. Bu ayın konusu barış ve vatanseverlikti. Öğretmen Rukiye Aslantürk, öğrencilere yönelik etkinlikler düzenleyerek bu konuları pekiştirdi. Ekrem Cinoğlu, etkinliğin önemine dikkat çekerek, bu değerlerin erken yaşta öğretilmesinin gerekliliğini vurguladı. Konuşmaların ardından öğrenciler, çeşitli gösterilerle hazırlıklarını sergiledi. Etkinliğin sonunda Cinoğlu, barış güvercinini doğaya salarken, öğrenciler de havaya balonlar bıraktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.