Anamur »

İstanbul Başakşehir'den Emre Belözoğlu'na Yönelik Transfer İddiaları Reddedildi

İstanbul Başakşehir Kulübü, Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu için transfer teklifi yapıldığı yönündeki haberleri yalanladı. Kulüp asbaşkanı Mustafa Saral, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, başkan Göksel Gümüşdağ'ın etik değerlere önem verdiğini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İstanbul Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu'na transfer teklifi yapıldığına dair çıkan iddiaları yalanladı. Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada, Saral, "Son günlerde çeşitli basın kuruluşlarında yer alan, Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sözleşmeli futbolcusu Emre Belözoğlu’na transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen haberler, tamamen gerçek dışı ve yalandır" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Gümüşdağ’ın Türk futbolunda etik değerlerin geri kazanılması gerektiğini sürekli vurguladığını dile getiren Saral, başka bir kulüple sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile transfer görüşmesi yapılmasının mümkün olmadığını belirtti. Futbol kamuoyuna bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle hatırlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.