Anamur »

Yalova'da Türkiye Üçüncüsü Judocu Tamer İnatlı'ya Ödül Verildi

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, "Bir Roman Yazıyoruz" projesi çerçevesinde judoya başlayan Tamer İnatlı’yı çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, başarılı judocu Tamer İnatlı'yı "Bir Roman Yazıyoruz" projesi kapsamında çeyrek altın ile ödüllendirdi. Tamer, son zamanlarda Türkiye üçüncüsü unvanını kazanarak dikkat çekti. Ödül törenine Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu ve Judo İl Temsilcisi Timuçin Biçer de katıldı. Vali Cebiroğlu, projeye her zaman destek vereceğini belirtirken, başarı için çok çalışmanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca, başarılı judocuya eğitimine de önem vermesi ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam etmesi tavsiyesinde bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.