Anamur »

Aksaray'da Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası Törenle Açıldı

Aksaray'da düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası, Atatürk Spor Salonu'nda törenle başladı. Açılışta Aksaray Valisi Şeref Ataklı, sporcular ve davetliler katıldı. Vali Ataklı, engelli bireylerin spor yapabilmesi için gerekli desteklerin sağlandığını vurguladı.

Aksaray'da gerçekleştirilen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan açılış töreninin ardından başladı. Törene Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan gibi önemli isimler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Vali Ataklı, bu tür organizasyonların Aksaray'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Ataklı, ilde tadilat aşamasındaki Paralimpik Olimpiyat Hazırlık Merkezinin kısa süre içinde hizmete gireceğini belirterek, engelli bireylerin spor yapabilmesine yönelik desteklerin arttığını vurguladı. Ayrıca, devletin engelli bireylere sunduğu imkanların son yıllarda önemli ölçüde geliştiğini ve bu bireylerin topluma daha aktif bir şekilde katıldığını ifade etti. Vali Ataklı, Aksaray Valiliği olarak engelli vatandaşlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.