Anamur »

İzmir Aliağa'da Myrina Antik Kenti Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir Aliağa'da denizde bulunan erkek cesedin, 49 yaşındaki Hüseyin Erginöz'e ait olduğu belirlendi. Erginöz'ün eşi, bir gün önce kayıp ihbarında bulunmuştu. Ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Yenişakran Mahallesi kıyısında bir erkek cesedi bulundu. İhbarı alan jandarma ekipleri, Myrina antik kenti sahilinde demirli "Castor" isimli hacizli geminin yaklaşık 30 metre uzağında cesedi çıkardı. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 49 yaşındaki Hüseyin Erginöz’e ait olduğu tespit edildi. Evli ve iki çocuk babası olan Erginöz’ün ailesi, kendisinin bir gün önce kaybolduğunu bildirmişti. Ceset, olayın ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.