Anamur »

Erzurum'da Forum, 28 Mart'ta Dünya Saati Etkinliği'ne Destek Verecek

Forum Erzurum, 28 Mart Cumartesi akşamı iklim değişikliğiyle mücadele amacıyla Dünya Saati etkinliğine katılacak. Etkinlikte, bir saat boyunca ışıklar azaltılacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Forum Erzurum, 28 Mart Cumartesi akşamı saat 20.30 ile 21.30 arasında ışıklarını bir saat süreyle azaltarak, iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmeyi hedefliyor. ‘Dünya Saati’ etkinliği, ilk olarak 2007 yılında düzenlenmiş olup, her yıl iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de 400'ün üzerinde kurumun katıldığı etkinlikte, 26 kentte çeşitli anıtsal yapılar da ışıklarını kapatarak destek vermişti. Bu sembolik uygulama, sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.