Anamur »

Hakkari Yüksekova'da 6 Ton Kaçak Badem İçi Ele Geçirildi

Hakkari Yüksekova'da yapılan operasyonda, 6 ton kaçak badem içi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, jandarma ekipleri tarafından 6 ton kaçak badem içi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar neticesinde Yüksekova-YeniKöprü Yol Kontrol Noktası'nda bir kamyon durduruldu. Yapılan aramada, 5 ton kadar badem içinin bulunduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak Ş.D. isimli şahıs gözaltına alındı ve alınan ilk ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi. Bu tür operasyonların, kaçakçılıkla mücadele açısından önemli olduğu vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.