Anamur »

Demirözü'nde Jandarma, 16 Adet Sahte 100 TL'lik Banknot Ele Geçirdi

Demirözü ilçesinde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 16 adet 100 TL'lik sahte banknot ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Demirözü İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Kısım Amirliği, sahtecilik ve kaçakçılığa karşı düzenlediği operasyonlar çerçevesinde bir şahsın üzerinde piyasada bozdurulmaya çalışılan 16 adet 100 TL’lik sahte banknot ele geçirdi. Yapılan operasyonda toplamda 1.600 lira değerinde sahte para yakalandı. Olayla bağlantılı olarak bir kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri Demirözü ilçesinde sahte paraların dolaşımını önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.