Anamur »

Alaşehir'de Protokol, Meslek Yüksekokulu'nun Fakülteye Dönüşmesini İstedi

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğündeki heyet, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi'yi ziyaret ederek Alaşehir Meslek Yüksek Okulu'nun fakülteye dönüşmesini talep etti. Heyet, bu süreçte destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği ziyarette, Alaşehirli kurum ve kuruluşların temsilcileri, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ile bir araya geldi. Ziyarete, Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Alaşehir Müftüsü Mehmet Yiğit ve diğer yetkililer katıldı. Heyet, meslek yüksek okulunun 4 yıllık fakülteye dönüşmesi için çaba göstereceklerini ifade etti. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, "Hedefimiz Alaşehir’e katkıda bulunmak. Eğer bu süreci başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsek, bu Alaşehir için büyük bir miras olacaktır. Rektörümüzle işbirliği yaparak gereken adımları atacağız." dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.